Předprodej pomerančové marmelády

30.11.2026

PŘEDPRODEJ POMERANČOVÉ MARMELÁDY: od 10. do 17. října 2025

Oblíbený předprodej světově proslulé delikatesy je připraven. Brány kampanějsou otevřeny pouze v termínu od 10. října do 17. října 2025 a právě nyní si můžete svou pomerančovou marmeládku REZERVOVAT.

Velká sklenice za senzační cenu:

  • 340 g za 209,- Kč (běžná cena 270,- Kč) - sleva 23 %

Jaké jsou výhody předprodeje?

  • vždy čerstvě navařená kolekce
  • vždy výhodné balení
  • vždy za výjimečnou a neopakovatelnou cenu
  • vždy jen rezervujete daný počet skleniček
  • vždy platíte až před odesláním čerstvě navařené delikatesy


Pomerančová marmeláda

oceněná na prestižní světové marmeládové soutěži v Anglii. Její víčka zdobí zlaté a stříbrné medaile, pod nimi se ukrývá lahodná, lehce nahořklá, sluncem provoněná pochoutka, ve které najdete kousky ručně krájené kůry, spoustu čerstvě vymačkané pomerančové šťávy a dužiny zbavené nevzhledných bílých blanek.

Skvělý tip na Vánoční dárek

Naše tipy, jak si pomerančovou marmeládu užít na maximum

 1. Sýrový talíř s pomerančovou marmeládou

  • Kombinuj s: výraznými sýry jako brie, camembert, gorgonzola, čedar nebo kozí sýr.

  • Tip: Marmeláda zjemní slanost sýra a dodá elegantní citrusovou notu. Podávej s krekry nebo čerstvým chlebem.

 2. Glazura na maso

  • Použij na: kuře, kachnu, vepřové nebo i pečené tofu.

  • Jak na to: Smíchej marmeládu s trochou sojové omáčky, hořčice a česneku – vytvoříš jednoduchou, ale efektní glazuru.

  • Výsledek: Sladkokyselý lesklý povrch a neodolatelná chuť.

 3. Dresink do salátu

  • Zkus: smíchat lžičku marmelády s olivovým olejem, balzamikem, dijonskou hořčicí a špetkou soli.

  • Ideální pro: saláty s rukolou, ořechy, sýrem a ovocem (např. hruška, jablko).

 4. Pečivo a snídaňové dobroty

  • Skvělé na: croissanty, lívance, palačinky, nebo do jogurtu.

  • Extra tip: Promíchej trochu marmelády s tvarohem nebo mascarpone – skvělá pomazánka na opečený chléb.

 5. Dezerty s citrusovou chutí

  • Použij jako: náplň do lineckého cukroví, dortů, cheesecaků nebo jako vrstvu mezi piškoty.

  • Tip: Zkus ji ohřát a použít jako polevu – udělá z jednoduchého moučníku elegantní dezert.

 6. Do nápojů a koktejlů

  • Nápady: přidej lžičku do horkého čaje, míchni s perlivou vodou a limetou, nebo ji použij do koktejlu místo cukrového sirupu (skvělá třeba v whisky sour nebo ginu s tonikem).

 7. Do sendvičů a burgerů

  • Kombinuj s: pečeným masem, grilovaným sýrem nebo uzeninou.

  • Tip: Lžička marmelády místo majonézy nebo hořčice udělá z obyčejného sendviče gurmánský zážitek.

 8. Do omáček a redukcí

  • Přidej: do omáčky na dochucení (např. kachní nebo vinné omáčky).

  • Chuťový efekt: zintenzivní hloubku chuti, vyváží kyselost nebo hořkost jiných ingrediencí.

Bonus: Domácí citrusové máslo

Smíchej pomerančovou marmeládu s máslem a trochou vanilky – luxusní pomazánka na ranní tousty nebo do croissantů.

Druhý a poslední předprodej pomerančové marmelády v letošním roce.

světoznámá delikatesa, které nelze odolávat příliš dlouho

Užijte si plnou chuť exotických pomerančů zpracovaných do marmelády - džemu. V extra kategorii speciální, s nižším podílem přidaného cukru. Vyvážená tak akorát, aby vyniklo ovoce a jeho přirozená chuť a vůně.

REZERVUJTE PRÁVĚ TEĎ:

Prohlédněte si také naší aktuální nabídku

a nakupte marmelády a džemy s chutí Pošumaví