Jaké džemy se hodí na linecké? Poradíme vám s výběrem

11.10.2021

Už se začínáte poptávat po ideálním džemu, který vyšperkuje vaše vánoční cukroví. Stejně, jako loňskou sezonu, jsme i tento rok pro vás připravili klasiku - červený rybíz, ručně pasírovaný, hustý, krémový a slazený úplným minimem cukru.

Džem z červeného rybízu je připravený z plodů, které v průběhu července a počátkem srpna dozrávaly v Pošumaví, v naší zahradě. Ručně trhané, šetrně zpracované a ihned zavařené do skleniček. Ovoce si tak zachovává svěží barvu i vůni jemu vlastní. Džem výtečně doplní světlou i tmavou (kakaovou) variantu těsta.

Kdo sahá po klasice, pro toho je červenorybízový džem naprosto ideálním pomocníkem (nejen) při pečení svátečního drobotí. Připravený pro vás je zde >> anebo pod odkazem níže

Oblíbeným produktem se loňský rok stal džem v kombinaci červeného rybízu a ostružin. Opět ručně pasírovaný, bez zrníček. V hladké a husté konzistenci, co se snadno natírá a z kousku cukroví nestéká. Minimum přidaného cukru má zásluhu na jeho přirozené chuti, vyvážené oběma druhy ovoce. Barvou připomíná Portské. Za džemem z červeného rybízu a ostružin tudy >>

Nezapomínáme ani na milovníky něčeho ostřejšího, s kapkou přidaného, vybrahého destilátu, který chuť džemu  lehce podpoří a přitom po ovoci nešlape. Na linecká kolečka bez obav můžete použít i džem z červeného rybízu s likérem Griotte. Každému kousku cukroví dodá slavnostnější ráz.

Pořídit si jej můžete zde >> anebo kliknutím na odkaz níže.

Ze sortimentu jednodruhového džemu doporučujeme také džem z ostružin. Opět pasírovaný, bez zrníček, v hladké a jemné konzistenci, přesně v takové, jaké si slavnostní tvary lineckého zaslouží. Vhod přijde všem, kteří příliš neholdují rybízovým džemům.

I toto ovoce výrazné chuti a vysoké přirozené sladkosti pochází z našich zahrad. Ručně trhané, ručně pasírované a ručně odlité v přesné míře do každé skleničky. Pořídit si ho můžete zde >>

Lineckému cukroví sluší i džem z černého rybízu. Letošní černorybízová kolekce je jemně dochucená vanilkou Tahitian a získala ZLATOU HVĚZDU na největší gastronomické soutěži světa Great Taste v Anglii. Minimum přidaného cukru a vysoký podíl pasírovaných plodů černého rybízu vytváří hustý, krémový, přesto vláčný džem, který prostě musíte mít. Výtečně rozvině chuť čokoládového těsta.

V luxusních WECKovkách nebo v robustních myREXkách je k mání zde >>

Máme pro vás i džemové typy na kolekce #bez cukru. Nejen pro vyznavače #cukrfree stylu. Oblibu si našli jak u sportovců, tak i napříč všemi generacemi, které milují pouze chuť ovoce. Náš džem z černého rybízu má 94 % podíl ovoce a pouze 6 % přidaného březového cukru. Každá sklenička obsahuje pouze tři ingredience - pasírované bobule černého rybízu, špetka březového sladidla a čistý citrusový pektin.

Ve 160 gramových WECKovkách si jej pořídíte zde >>

Druhou letošní novinkou kolekce #džem bez cukru je kombinace červeného rybízu a angreštu. Oba druhy ovoce pocházejí (jako převážná většina námi používaných plodů) z našich zahrad, kde je o ně pečováno s láskou, bez jakýchkoliv zásahů chemických postřiků!

Džem vyniká výraznou chutí s příjemným navinulým nádechem. Slazený je březovým cukrem. K mání je stále ještě pár skleniček zde >>

Poslední novinkou pro letošní vánoční pečení jsou PASÍROVANÉ MALINY. Bez zrníček, vláčné, hebké a jako stvořené ke slavnostnímu tvoření. Poslední skleničky čekají v obchůdku právě na vás.

I letošní předvánoční čas je z čeho vybírat. Skleničky pasírovaných džemů jsou skvělým pomocníkem v domácí přípravě slavnostního pečení, ale i jako dárky svým blízkým. 

Sada TŘÍ DŽEMŮ nachystaných exkluzivně pro vánoční pečení JE TADY. Celých šest set gramů pochoutky z ovoce z naší zahrady rozložené do tří robustních skleniček. První obsahuje pasírovaný džem z červeného rybízu, druhá džem z černého rybízu s vanilkou Tahitian a ve třetí je džem z jahod. Dárkovou krabičku od nás máte ZDARMA.

HLÁSÍME VYPRODÁNO. Děkujeme za váš zájem a přejeme úspěšné Vánoční pečení.