Povidla jablíčko-hrušková s badyánem, hřebíčkem a vanilkou

Tradiční česká specialita, na kterou nostalgicky vzpomínáme z dob našeho dětství, kdy jimi naše babičky plnily poctivé voňavé buchty.

Vláčná, hustá a krémová konzistence povidel se skvěle hodí na koláče, vdolečky, do koblížků, ale mlsat je můžete i jen tak, na lžičku.

Vybrali jsme pro vás klasiku z našeho sadu. Jablíčka s hruškami, pěkně půl na půl, jsou pozvolna pečená v kameninovém pekáči, vychucená aromatickým hřebíčkem a badyánem. Nechybí ani omamně vonící vanilka z Madagaskaru. Závěrem jsme přidali rum s tradiční elegancí. Není to nikdo jiný, než skvost mezi českými destiláty - Republika.

Složení:

oloupané a ručně krájené ovoce: jablíčka (50 %), hrušky (50 %), cukr, koření: badyán, hřebíček, vanilka a rum republika.

Výrobek se sníženým obsahem cukru/energie

Zvolte si variantu:

Cena od 100,00 Kč
Please select variants first