Ostružinové novinky z naší marmeládové kuchyně

Konečně nastal čas, kdy pro vás začínáme sklízet dlouho očekávanou úrodu našich zahradních ostružin. Babí léto těmto černým plodům jen prospělo. Celodenní svit sluníčka přispěl co do barvy, chuti a velikosti a čerstvý šumavský vzduch podpořil jejich lahodnou chuť.
Navařený je čistý ostružinový džem, ručně pasírovaný, hustý, krémový a s minimem přidaného cukru, tedy jako obvykle, v edici extra džemu speciálního. K mání je jak v balení luxusních WECKovek s obsahem 220 gramů čisté ostružinové dužiny, tak i v oblíbených soudečcích o váze 280 gramů.

Tak trochu jiný džem na vánoční linecké je připravený v kombinaci ostružin a červeného rybízu. Ovoce je opět ručně pasírované a připravené do husté a vláčné konzistence. Loňský rok měl obrovský úspěch, a pro velký zájem, je letos zpět, připravený přesně pro vaše dokonalé sváteční pečení. Džem z červeného rybízu a ostružin omrkněte zde >>

Taktéž jsou připraveny čerstvé cibulády! Delikatesy na slano k masům, sýrům, do sendvičů nebo k potření typických francouzských koláčů.
Nezaměnitelná chuť červené cibule, dušené na kapce slunečnicového oleje, je doplněna o kousky višní a podlita červeným vínem s přívlastkem pozdní sběr. Přidáno je balsamicco, tymián, sůl a černý pepř. Cibuláda s višněmi je k mání přímo tady >>
